Študenti

URNIKI

Na strani Urniki so na voljo urniki za vse smeri Evropske pravne fakultete. Urnike smo združili v aplikacijo Google calendar, ki omogoča sinhronizacijo z vašim Google računom. Urnike tako lahko sinhronizirate tudi z vašim pametnim mobilnim telefonom ali tablico in imate vedno na voljo točne podatke o predavanjih.

Spletni koledar – URNIKI

IZPITNI ROKI

Na strani Izpitni roki so na voljo datumi razpisanih izpitov za vse predmete na Evropski pravni fakulteti. Izpitne roke smo združili v aplikacijo Google calendar, ki omogoča sinhronizacijo z vašim Google računom. Izpitne roke tako lahko sinhronizirate tudi z vašim pametnim mobilnim telefonom ali tablico in s pomočjo opomnika nikoli ne pozabite na izpit.

Spletni koledar – IZPITNI ROKI

FORUM

Študentje Evropske pravne fakultete so samoiniciativno v preteklosti postavili kvaliteten Forum, zato smo na novi strani želeli ohraniti to obsežno bazo znanja. S klikom na spodnjo povezavo lahko dostopate do obstoječega foruma.

 

Forum EPF

ŠTUDENTSKI SVET

Študentski svet Evropske pravne fakultete sestavljajo predstavniki študentov. Študentski svet obravnava in daje pristojnim organom fakultete mnenje o statutu fakultete, podaja mnenje glede vseh zadev, ki se nanašajo na pravice in dolžnosti študentov ter sprejema in izvaja program interesnih dejavnosti študentov fakultete v sodelovanju s skupnostjo študentov.

Študentski svet EPF